Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει τους 10 παίκτες του Your Face Sounds Familiar!

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει και αναμένεται να κρατήσει αμέιωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, καθώς θα δούμε στη σκηνή του πρόσωπα έκπληξη!

Στην παρουσίαση του show μεταμορφώσεων θα βρίσκεται φυσικά η Μαρία Μπεκατώρουη οποία δίνει τη δική της ξεχωριστή νότα. Η Μαίρη Αρώνη βρέθηκε στα γυρίσματα του trailer του YFSF και εξασφάλισε για το Πρω1νό, αποκλειστικές δηλώσεις από την παρουσιάστρια.

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες που θα δούμε στο show: “Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι θα ξαναγίνει το Your Face Sounds Familiar. Ξέρω τα λιγότερα για το show, όμως μπορώ να πω για τους παίκτες, για την επιτροπή αυτό που έχω ακούσει είναι ότι είναι ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Τάκης Ζαχαράτος. Οι παίκτες είναι δέκα και είναι οι: Πασχάλης Τσαρούχας, Αργύρης Αγγέλου, Ίαν Στρατής, Ευθύμης Ζησάκης, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Μελίνα Μακρή, Χρύσπα, Ελένη Φιλίνη, Κατερίνα Στικούδη, Εύα Τσάχρα”.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, ανέφερε ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της, αλλά και η πιο χαρούμενη στο παιχνίδι: “Η πιο δυσάρεστη στιγμή στο show ήταν μετά το θάνατο του μπαμπά μου που γύρισα από τη Κεφαλονιά κατευθείαν και έκανα το live. Η ευχάριστη ήταν μετά το πρώτο live που με πήρε αγκαλιά ο Γιάννης Λάτσιος και μου είπε συγχαρητήρια γιατί τα είχα καταφέρει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αποκάλυψη: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και τρεισήμισι χρόνια!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση