Η Μαρία Κίτσου για την κατάθλιψη: “Νομίζεις ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο”

Η Μαρία Κίτσου στο παρελθλόν σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που αντιμετώπισε. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Happy Day και στη Λένα Αρώνη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που πήρε την απόφαση να κάνει γνωστή τη “μάχη” της με την κατάθλιψη και γι’ άλλη μια φορά έστειλε το δικό της μήνυμα.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Από τότε που μίλησα δημόσια για την κατάθλιψη, την ξόρκισα. Νιώθω ότι έχω βοηθήσει πολύ κόσμο κι έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη. Από ανθρώπους που είτε το παραδέχονται μόνο σε μένα και μου ζητάνε συμβουλή τι να κάνουν, ότι νιώθουν έτσι, νιώθουν αλλιώς, και αυτό είναι κάτι υπέροχο, πραγματικά. Ακριβώς γι’ αυτό βγήκα να το πω γιατί κι εγώ θα ήθελα, σε αντίστοιχη περίπτωση.

Να ακούσει από κάποιον που θαυμάζει, από κάποιον που εκτιμά ότι ναι κι εγώ το έχω περάσει, το περνάω και υπάρχει γιατρειά, υπάρχει λύση. Γιατί έχει πολλή απελπισία αυτή η ασθένεια. Και ότι μπορείς να γιατρευτείς, δεν είναι κάτι που δεν παίρνει γιατρειά γιατί αυτό πιστεύεις όταν είσαι μέσα σε αυτό, ότι δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το μαρτύριο, αλλά τελειώνει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η on air αντίδραση της Αννίτας Πάνια όταν ρωτήθηκε για τον γιο της: “Να πούμε τίποτα άλλο” 

Πρωτοφανείς εκπλήξεις για τους κριτές του MasterChef-Όσα θα δούμε απόψε!  

Στους 21 οι νεκροί από κορονοϊό στην Ελλάδα 

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση