Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και ξεκαθάρισε για τη θεατρική παράστασταση «Ζητείται Ψεύτης»: «Ο Μάρκος ζήτησε να…»

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε χθες μέσα από το Πρω1νό, η θεατρική παράστασταση “Ζητείται Ψεύτης” με πρωταγωνιστές τους: Μάρκο Σεφερλή, Γιώργο Πορτσαλάκη, Ναταλία Δραγούμη, Αποστολία Ζώη, ακυρώθηκε.

“Ξαφνικά χθες, οι 25 συμμετέχοντες ηθοποιοί έλαβαν επιστολή από τις Θεατρικές Σκηνές, που τους ανακοίνωνε τη ματαίωση της αναβίβασης της παράστασης, για λόγους που δεν ευθύνεται η ίδια.”, τόνισε χθες ο Άρης Καβατζίκης. 

Στη συνέχεια διάβασε την επιστολή, στην οποία αναφέρεται: “Οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες για λόγους που εκφεύγουν της σφαίρας επιρροής και ευθύνης μας με αποτέλεσμα η εταιρεία να υποστεί μεγάλη επιχειρηματική ζημιά”.
Ο Άρης Καβατζίκης, ο οποίος έχει ενημερωθεί για το παρασκήνιο της ακύρωσης της παράστασης, αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής: “Έχουν να κάνουν με πρωταγωνιστές της παράστασης, οι οποίοι τελευταία στιγμή προέβαλαν παράλογες απαιτήσεις που δεν είχαν συμφωνηθεί (οικονομικές και σχετικά με τη «μαρκίζα»), αλλά και με την παράκληση της παραγωγής να μην υπάρξουν εμφανίσεις σε θέατρα της Αθήνας για το διάστημα Δεκέβρης-Γενάρης”.

Σήμερα, Πέμπτη 15 Νοεμβρίου, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία είναι σύμβουλος των “Θεατρικών Σκηνών”, οι οποίες έχουν αναλάβει την θεατρική παράσταση, μίλησε τηλεφωνικά στο Πρω1νό και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όπως είπε “Έγινε μεγάλο θέμα το ότι ο Μάρκος θα έμπαινε στο “Παλλάς” και φάγαμε πολύ ξύλο για αυτό”. Η ίδια είπε ότι συμφώνησαν με τον Μάρκο Σεφερλή από την περασμένη σεζόν.

Τον Αύγουστο έγινε ένα ραντεβού στο οποίο ζητήθηκαν κάποιες διαφοροποιήσεις από την αρχική συμφωνία. Συγκεκριμένα ο Μάρκος Σεφερλής ζήτησε κάποιες οικονομικές εγγυήσεις, η οποίες έγιναν αποδεκτές από την παραγωγή.

Ο Μάρκος Σεφερλής συμφώνησε μείνει εκτός θεάτρου, ώστε να δημιουργήσει μια νέα εικόνα για τη νέα θεατρική παράσταση, αφού αυτή τη φορά δεν θα έκανε τον εαυτό του, αλλά θα υποδιόταν ένα ρόλο. Από τη φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, δημιουργήθηκε το θέμα την μαρκίζα.

Παρά το γεγονός ότι ο Μάρκος Σεφερλής, συμφώνησε να μην κάνει παράσταση στο δικό του θέατρο, ζήτησε άδεια από τους υπεύθυνους, ώστε να κάνει μια Χριστουγεννιάτικη παιδική παράσταση για δέκα εμφανίσεις. Σύμφωνα με την Κατερίνα Γκαγκάκη, η παραγωγή αποδέχθηκε το αίτημα του ηθοποιού, αφού δεν θα επηρέαζε την αλλαγή της εικόνας που ήθελαν να κάνουν. Ωστόσο, στην συνέχεια ο ηθοποιός του ανακοίνωσε ότι θα ανεβάσει κανονική παράσταση για 40 εμφανίσεις, το οποίο ήταν σε αντίθεση με τα όσα συμφώνησαν.

«Αυτό επικοινωνιακά είναι τερατώδες και τις τελευταίες 15 μέρες δεν συμφώνησε κανένας με κανένα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Γκαγκάκη στο Πρω1νό.

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ