Η εξομολόγηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον θάνατο του πατέρα του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στο περιοδικό Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του. Ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε πως ήταν μια σκοτεινή περίοδος που δεν ήξερες πώς να τη διαχειριστεί.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής του:

Είσαι ματαιόδοξος;

Κάποιος που ασχολείται με αυτή τη δουλειά, δεν μπορεί να μην είναι ματαιόδοξος. Να μην είναι «ψώνιο», για να το πω κι ανοιχτά – αυτό μας τροφοδοτεί. Το θέμα, όμως, είναι το πώς θα το τιθασεύσεις. Αλλά δεν γίνεται να κάνεις αυτή τη δουλειά, αν δεν αρέσκεσαι να ακούς τον εαυτό σου και να βλέπεις την εικόνα σου. Άρα, σε ενδιαφέρει και η άποψη των άλλων. Ας πούμε αλήθειες, επιτέλους. Αυτό έχει και τα αρνητικά του, όμως, έτσι; Έχεις χάσει κάποιον δικό σου; Έχεις χωρίσει; Πενθείς; Πρέπει να είσαι εκεί για τον κόσμο, να τους κάνεις να γελάσουν, να περάσουν καλά, να ψυχαγωγηθούν! Δηλαδή, να κάνεις αυτά για τα οποία πληρώνεσαι.

Εσύ, φέτος, βρέθηκες αντιμέτωπος με την απώλεια του πατέρα σου. Πόσο εύκολο ήταν για σένα να επιστρέψεις, μετά από μερικές ημέρες, στο «Πρωινό»;

Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, δεν το ‘χω κάνει, όμως θα κάνω μία εξαίρεση, επειδή γνωριζόμαστε χρόνια κι επειδή ο πατέρας μου είχε ρίζες από την Κύπρο. Εγώ δεν θρήνησα τον πατέρα μου, Αλέξανδρε. Τρόμαξα! Τις ημέρες που ήμουν σπίτι και είδα λίγο μέσα μου, είδα μόνο μία μαυρίλα και δεν ήξερα να το διαχειριστώ. Φοβήθηκα να κάνω μία ενδοσκόπηση της κατάστασης, δεν ήξερα πώς να το πάω. Οπότε, προτίμησα να απορροφηθώ από τη δουλειά, να κάνω αυτό που κάνω κάθε μέρα και να ξεχαστώ. Αυτό επέλεξα να κάνω για να προστατευθώ.

Τι φοβήθηκες;

Μη χαθώ. Ήταν ένα μαύρο πράγμα και σκέφτηκα ότι, αν έμπαινα μέσα, δεν ήξερα τον τρόπο να βγω. Είμαι μοναχοπαίδι, μοναχογιός κι αυτή ήταν η πρώτη απώλεια που αντιμετώπισα στη ζωή μου. Δεν έχω βιώσει άλλη και δεν ήξερα πώς είναι. Όλο αυτό με «μαύρισε». Με το πέρας του χρόνου, όταν θα ηρεμήσω, θα κάτσω και θα το αναλύσω, θα το αφήσω να με οδηγήσει μόνο του. Τότε, θα μπορώ να μιλήσω πιο άνετα γι’ αυτό το θέμα.

Δεν «κρατήθηκες» από τις φωτεινές στιγμές που είχες με τον πατέρα σου; Από τις όμορφες αναμνήσεις;

Μα, ο πατέρας μου ζει μέσα μου. Ο πατέρας μου είμαι εγώ. Είναι ένα δικό μου κομμάτι και πάντα θα είναι. Ας μην πούμε κάτι άλλο γι’ αυτό, σε παρακαλώ…

Διαβάστε ακόμη:

Η συγκίνηση και τα σχόλια της Φαίης για τις αποκαλύψεις της Φώφης Γεννηματά 

Τέλος η Ελένη Τσολάκη από τον Alpha 

Θλίψη: Πέθανε γνωστή πρωταγωνίστρια reality 

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση