Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις

Το βράδυ της Τετάρτης (23/10) η Ελένη Μενεγάκη φωταγώγησε με ροζ χρώμα το Ηρώδειο για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Η παρουσιάστρια του Alpha κατά τη διάρκεια της βραδιάς έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, οι οποίες προβλήθηκαν στο Πρω1νό. Μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε για πρώτη φορά on camera τον λόγο που δεν δίνει συνεντεύξεις.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Κάποιες φορές μπορεί να έχω ενοχληθεί με τον τρόπο που πάει κάποιος να μου κάνει μία ερώτηση. Δεν δίνω συχνά συνεντεύξεις γιατί νομίζω ότι υπάρχω μέσα στο μυαλό σας με έναν τρόπο τόσο δυναμικό, μετά από σχεδόν 30 χρόνια, που δεν βρίσκω τι θα πρέπει να σας πω για να κρατήσουμε μια ενδιαφέρουσα κουβέντα, που να μπορέσει κανείς να κάτσει να την παρακολουθήσει. Δεν υπάρχει κάτι που δεν έχω πει κάθε μέρα, μετά από τόσα χρόνια τηλεόρασης.  Για αυτό εδώ και πολλά χρόνια έχω κάνει πίσω. Γιατί λέω εγώ τι να τους πω; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουν για μένα. Αν υπάρχει έστω και ένα ας με ρωτήσουν. Θα το πω”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Τα κορίτσια που θα βγουν εκτός GNTM στα επόμενα δύο επεισόδια και η οικειοθελής αποχώρηση! 

Περιπέτεια για τη Φαίη-Έμεινε από βενζίνη στον δρόμο για το “Πρω1νό”! 

“Άγριες Μέλισσες”-Εξελίξεις: Ήρθε η ώρα της αντίστροφης μέτρησης για τις αδερφές Σταμίρη; 

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση