Η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει για το GNTM: «Τη λυπάμαι την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Η Κιάρα Τσοχατζοπούλου είναι η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου  και πριν λίγο καιρό είχε δοκιμάσει την τύχη της στο GNTM όπου οι κριτές την έκοψα.

Η ίδια μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και στο Secret και αποκάλυψε:

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου».

«Δεν στενοχωρήθηκα. Απλώς ένιωσα ότι με αδίκησαν γιατί έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα ως μοντέλο… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος».

Η Κιάρα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη με τη συμπεριφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. «Τσαντίστηκα με την Ηλιάνα, γιατί σε όλα τα κορίτσια μιλούσε κάπως. Έδειχνε ότι εκείνη είναι η καλύτερη από όλους. Υποτιμούσε τα κοριτσάκια. Τη λυπάμαι να σου πω την αλήθεια. Γιατί όλος ο κόσμος την κράζει με αυτά που λέει. Βγαίνει και λέει ότι τα έχει κάνει όλα. Κάνει τα κορίτσια να νιώθουν ότι είναι ένα τίποτα.»

Διαβάστε ακόμα: Γνωστός Έλληνας celebrity στόλισε το σπίτι του μόνος για να υποδεχτεί τον γιο του

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση