Γνωστή τραγουδίστρια άλλαξε πορεία και κάνει μαθήματα σε παιδάκια!

Την γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα Kings, με το οποίο συνεργάστηκε επί 5 χρόνια.

Η ίδια μίλησε στο Πρω1νό και στην Μαίρη Αρώνη για τις αλλαγές στη ζωή της αποκαλύπτοντας πως η εικόνα της στους Kings δεν ήταν κάτι που την αντιπροσώπευε.

«Έχω σπουδάσει συμβουλευτική ψυχοθεραπεία εγώ και έχω κάνει και παιδαγωγικά στο κομμάτι αυτό. Κάνω μαθήματα σε παιδάκια πολύ μικρά. Μετά το σχολείο, παίρνουμε την ύλη ή την εργασία για το σπίτι και διαβάζουμε μαζί. Τώρα γίνεται διαδικτυακά.

Κανονικά είναι ένα αναγνωστήριο μελέτης, το οποίο έχει η κουμπάρα μου και εκεί γίνεται όλη αυτή η διάδραση. Με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που είχα πολύ χρόνο και μου αρέσει πολύ κάτι τέτοιο. Γενικά με τα παιδιά είχα πάντα μια έφεση. Επειδή είναι πρώτη και δευτέρα δεν είναι τόσο ενημερωμένα ότι είμαι και τραγουδίστρια. Εκείνη την ώρα μπαίνω εντελώς στο ρόλο της δασκάλας, οπότε όταν μου το λένε με «πετάνε έξω» και τους λέω ότι δεν είναι η ώρα για αυτό», λέει η τραγουδίστρια η οποία εδώ και χρόνια ασχολείται με το κομμάτι της αυτογνωσίας.

«Έχω κόψει συνήθειες, έχω αποβάλλει χαζές πεποιθήσεις και φόβους», ανέφερε ακόμα.

Αναφερόμενη στην αποχώρησή της από το συγκρότημα δήλωσε: «Είχε κλείσει αυτός ο κύκλος και αισθανόμουν πια ότι χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, κάτι δικό μου. Κάτι που να βγάλω πιο πολύ τον εαυτό μου με τη δική μου αισθητική. Και για τους Kings λειτούργησε και για εμένα. Μετάνιωσα που δεν μιλούσα παραπάνω και δεν τοποθετούσα τη γνώμη μου σε κάποια πράγματα ή τα θέλω μου Έκανα κάποια πράγματα που δεν ήθελα. Είχαμε διαφορετική άποψη σε κάποια πράγματα.»

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρυλλίς: «Χειρουργήθηκα έχοντας κορονοϊό»

Δεν πάει ο νους σας ποιος ηθοποιός μπαίνει στην «Αγγελική»!

Έμειναν άφωνοι στο γερμανικό The Masked Singer! Η Βίκυ Λέανδρος ήταν εκείνη που κρυβόταν κάτω από τη στολή γάτας!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση