Γιώργος Γεωργίου: Μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Άσχημα είναι τα νέα για τον γνωστό αθλητικογράφο Γιώργο Γεωργίου, αφού βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γεωργίου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας καθώς δυο μέρες πριν διαγνώσθηκε με πνευμονικό οίδημα. Η κατάστασή του ωστόσο φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί.

Ο δημοσιογράφος  διατηρεί δική του εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real, ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας δεν βγήκε στο «αέρα». Ο Γιώργος Κολοκοτρώνης που τον αντικατέστησε αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Γεωργίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του χωρίς να δώσει λεπτομέρειες.

Ο Γιώργος Γεωργίου είχε και στο παρελθόν προβλήματα υγείας, όμως ήταν αρκετά δυνατός για να τα καταφέρνει. Δυστυχώς ο ίδιος έχει χάσει και το παιδί του από  μια σπάνια και ανίατη ασθένεια, την Αταξία του Φρίντριχ , μια κληρονομική πάθηση που χτυπά τον εγκέφαλο, τον νωτιαίο μυελό και τα περιφερειακά νεύρα και τον είχε καθηλώσει, τα τελευταία τρία χρόνια, σε αναπηρική πολυθρόνα.

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν, «Πούλησα ό,τι είχα και δεν είχα και τον πήγα στους καλύτερους γιατρούς. Έφυγε, δεν άντεξε η καρδιά του. Εύχομαι να μη βρει τέτοιο πράγμα κανέναν πατέρα στον κόσμο», συνεχίζοντας «το μόνο καλό είναι ότι, όπως τον είδα, ήταν πολύ ήρεμος. Πολύ ήρεμος και τόσο όμορφος. “Έφυγε”. Έγινε ξαφνικά αυτή η ιστορία και οφείλεται στην αρρώστια του. Όταν έπαθε το εγκεφαλικό η πίεση του έπεσε στο 2. Μας είπαν οι γιατροί ότι εγκεφαλικά είναι νεκρός και όσο αντέξει η καρδιά τον. Και δεν άντεξε».

Να ευχηθούμε περαστικά και σύντομα να γίνει καλά.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση