Γιάννης Σαββιδάκης: «Στην Ελλάδα, άμα δε βγαίνεις στην τηλεόραση, ισούται περίπου με θάνατο»

Ο Γιάννης Σαββιδάκης μίλησε στην εφημερίδα Espresso για όσα έχουν συμβεί στη ζωή του τα τελευταία χρόνια.

«Το 2006 με 2008-2009 έγιναν πάρα πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο, και ωραία και άσχημα. Είχα και θανάτους και αρρώστιες και γάμους και παιδιά. Πολλά και μαζεμένα. Ε, δεν είσαι και κομπιούτερ να τα διαχειρίζεσαι, όλα. Αλλά ποτέ δεν χάθηκα από τα live. Στην Ελλάδα, άμα δεν βγαίνεις στην τηλεόραση, ισούται περίπου με θάνατο! Κι είχα πάρα πολλές τηλεοπτικές προτάσεις και για εκπομπές και για σίριαλ και για συνεντεύξεις, τις οποίες απέρριψα. Γιατί θέλω να είναι κάτι που θα μου αρέσει, θα μου ταιριάζει και θα μου ανάψει τα λαμπάκια όλα.»

Σχετικά με το «Your Face Sounds Familiar» και εάν συνέβη κάτι που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση αυτή, ο Γιάννης Σαββιδάκης είπε: «Ναι, γατί είχα υποψιαστεί από μικρός τι μπορώ να κάνω, πόσο μπορώ να αλλάζω τη φωνή μου. Από μικρός ήμουν κωμικός, εκτός από τραγουδιστής. Η πρόταση μου ήρθε… κοστούμι. Αυτοί δεν το ήξεραν. Το κακό για μένα ήταν ότι σταμάτησε στα 13 επεισόδια. Δηλαδή ακόμα βλέπω μια τραγουδίστρια ή έναν τραγουδιστή και λέω: «Αυτόν μπορώ να τον κάνω!» Αν και «δεν έκανα» τους καλλιτέχνες, γινόμουν ο καλλιτέχνης κάθε φορά. Δεν έκανα μιμήσεις. Έμπαινα στην ψυχή κάθε ατόμου που υποδυόμουν.»

Θα πήγαινε ξανά στο show μεταμφιέσεων;

«Ως guest θα πήγαινα, όχι ως διαγωνιζόμενος. Επίσης, θα μου άρεσε να είμαι κριτής. Με πήραν πολλά τηλέφωνα από όλη την Ελλάδα να με ρωτήσουν αν θα είμαι στην κριτική επιτροπή, γιατί είχε ακουστεί το όνομά μου.»

Διαβάστε ακόμα:

Η Άννα Λορένη δημοσιοποίησε την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε στο Instagram -Τι απάντησε;

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση