Γιάννης Φέρτης: Εξομολογείται για τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και τους λόγους που δεν απέκτησε παιδί!

Στιγμές από ολόκληρη τη ζωή του μοιράστηκε ο Γιάννης Φέρτης σε συνέντευξη του στον Άρη Καβατζίκη και στο Πρω1νό. Ο γοητευτικός ηθοποιός εξομολογήθηκε πως ενώ αρνιόταν να κάνει διαφημίσεις, τελικά έχει δανείσει τη φωνή του σε πλήθος από αυτές και μίλησε για τους μεγάλους έρωτες της ζωής του, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν απέκτησε ένα παιδί.

«Στα 21 μου έπαιξα με τη Μελίνα. Δεν ήθελε να πάρει και δραχμή για από τον Κουν. Ήθελε να παίξει απλώς το έργο. Ήταν “Το γλυκό πουλί της νιότης”, είχε πάει πολύ καλά τότε. Μετά από χρόνια το ξαναπαίξαμε , το είχε κάνει ο Ντασσέν, εμφανισιακά τουλάχιστον ήμασταν καλύτεροι από τότε.»

Με πίεσαν να τραγουδήσω το «Σαν με κοιτάς». Πρώτα στην ταινία το τραγουδούσαν άλλοι Ιταλοί. Του Σπανού δεν του άρεσε και έβαλε εμένα. Στην ταινία παίζει η αρχική ερμηνεία.

Κατάλαβα ότι έχω ωραία χροιά στη φωνή από τον κόσμο που μου το έλεγε.

Δεν ήθελα να κάνω διαφημίσεις, αρνιόμουν. Αλλά έτυχε μια εποχή χρωστάγαμε λεφτά, δεν είχαμε πάει καλά και είπα θα κάνω. Και μετά για κάπου 20 χρόνια έκανα διαφήμιση. Κι αφού ξεχρέωσα, είπα γιατί να μην κάνω.

Έχω κάνει και ταινίες άθλιες που για να πάρω κάποια χρήματα που θα χρειαζόμασταν στο θέατρο, τις έκανα χωρίς να έχω διαβάσει το σενάριο. Αν τις διάβαζα, δεν θα το έκανα.

Με ένα γάμο ξεκίνησα, πιστεύοντας ότι θα είναι αυτός σε όλη μου τη ζωή. Ήρθαν τα πράγματα έτσι και δεν ήταν.

Κατηγορώ πάρα πολλές φορές τον εαυτό μου. Σκέφτομαι πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν και λέω «να ηλίθιε». Θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Από βλακεία δεν έκανα. Να μην πω, γιατί θα αναφερθώ σε γυναίκα. Όχι ότι δεν ήθελε, ήθελε και δεν μπορούσε. Μετά πέρασαν κάποια χρόνια που δεν ήθελα πια. Όταν παντρεύτηκα με τη Μαρίνα δεν ήθελα να κάνω παιδιά γιατί ήμουν 63. Τώρα που έχουν περάσει αρκετά χρόνια, λέω βλακεία έκανα.

Με τη Μαρίνα Ψάλτη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε και παρέα και τα φτιάξαμε. Είμαστε μαζί 25 χρόνια.

Με την Ξένια Καλογεροπούλου γνωριστήκαμε σε ταινία. Μας είχαν πάρει είδηση οι συνάδελφοι. Ήταν βράδυ αργά σε μια σκηνή στη θάλασσα και μετά πήγαμε για φαγητό και όλοι οι άλλοι μας πετούσαν πιρούνια», ανέφερε ο Γιάννης Φέρτης στη συνέντευξη του στο Πρω1νό,

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Διαβάστε ακόμα:

Έξαλλη η Φαίη: «Το θεωρώ τραγικό! Ήθελα να μαλώσω μαζί του!»

Η απάντηση του Δημήτρη Σκουλού στην Κρίστι Κρανά για το «κάστινγκ κομπάρσων»

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Σάκη Τανιμανίδη: «Δεν τον γνωρίζω, άρα με καλεί ως «κράχτη»!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση