Φαίη: Της είπαν το φλιτζάνι στον αέρα του Πρω1νού – Ο γάμος μέσα στο 2021 και η αντίδρασή της!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να …«διαβάζεις» τα μελλούμενα παρουσίασε η καλεσμένη της Φαίης μας στον αέρα του Πρω1νού, αφού «διάβασε» το φλιτζάνι από το τσάι.

Όλη η παρέα του Πρω1νού ήπιε το ρόφημα και στην συνέχεια, η Ματίνα ζήτησε το όνομα του ενδιαφερόμενου και το όνομα της μητέρας προκειμένου να προχωρήσει, βλέποντας τα σημάδια που θα άφηναν τα φύλλα πάνω στο φλυτζάνι.

Τι είδε για τη Φαίη μας;

«Περνάς μια περίοδο που θα πρέπει να καθυστερήσεις κάποια σχέδια που έχεις για να τα βάλεις πολύ σωστά με πλάνο στο μυαλό σου, το οποίο και το κάνεις. Ο Ιανουάριος του 2021 είναι πολύ καλός μήνας για να αρχίσεις να υλοποιείς αυτά τα σχέδια. Στην ουσία, ό,τι είναι να γίνει έχει δρομολογηθεί να γίνει στον κατάλληλο χρόνο. Το 2021 είναι πάρα πολύ καλή χρονιά για σένα. Πέρασες λίγο όχι και τόσο καλά, αλλά όχι και τόσο χάλια. Σου βγαίνει ότι σχέδια και πλάνα σου υλοποιούνται το 2021.

Υπάρχει πολύ μεγάλη περίπτωση να παντρευτείς το 2021. Πάρα πολύ ωραία περίοδος. Βγαίνουν και κάποια ωραία πράγματα στην επαγγελματική σου καριέρα. Θα ισορροπήσει από το 2023. Βγαίνει και ένα ταξίδι πάρα πολύ ωραίο. Από την Άνοιξη και μετά σου έρχονται και περισσότερα πράγματα, κόσμος, κοινωνικότητα και θα ασχοληθείς πολύ με την οικογένειά σου τον Δεκέμβρη», ανέφερε η Ματίνα διαβάζοντας το φλιτζάνι της Φαίης μας που χαμογελούσε ακούγοντας με ενδιαφέρον όσα της έλεγε η καλεσμένη της.

Δείτε όσα βρήκε στο φλιτζάνι όλης της παρέας:

Διαβάστε ακόμα:

Ναταλία Γερμανού -Πρω1νό: Αποκαλύπτει πότε θα αποχωρήσει από την τηλεόραση και μιλά για τη διαγραφή των εκπομπών της Μενεγάκη από το site του Alpha!

Ανατροπή στο My style rocks! Μπαίνουν άντρες παίκτες στο ριάλιτι!

Το Πρω1νό στο καμπαρέ των «Άγριων Μελισσών»-Δρόσω, Τάκης και Φίλιππος μιλούν για τις ανατροπές που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση