Έξαλλος με γνωστό δημοσιογράφο ο Φίλιππος του “Power of Love”

Έξαλλος με τον δημοσιογράφο Θοδωρή Ρακιτζή έγινε ο Φίλιππος Αρβανίτης, τον οποίο γνωρίσαμε στον δεύτερο κύκλο του Power of Love.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως η Έλενα Σωτηροπούλου, η οποία παρουσιάζει με τον Θοδωρή Ρακιτζή τη διαδικτυακή εκπομπή, Gr Xpress, έστειλε μήνυμα στον Φίλιππο με σκοπό να μιλήσει για την εμπειρία του στο ριάλιτι της αγάπης.

Ο Φίλιππος Αρβανίτης ξέσπασε με αναρτήσεις που έκανε στα instastories, καθώς, όπως υποστήριξε, στο παρελθόν στη συγκεκριμένη εκπομπή μιλήσει αρνητικά για εκείνον.

«Εγώ όμως απορώ με το τι μυαλά κουβαλάνε αυτοί οι άνθρωποι στο κεφάλι τους. Μεγάλε, εγώ όταν ήρθε ολόκληρη παραγωγή και μου είπε “γιατί δεν ψηφίζετε τον Αντωνάκη να φύγει”, γύρισα και είπα “γιατί να το κάνω αυτό και δεν πρόκειται να το κάνω αυτό”. Όταν γυρίσανε και είπανε “αν συνεχίζετε να ψηφίζετε έτσι θα σας διώξω έναν-έναν” πάλι δεν άλλαξα τρόπο και πορεία πλεύσης. Αλλά θα έρθω στην εκπομπή τη δική σου για να κερδίσω τι ακριβώς; Εσύ να το καταλάβω ότι έχεις να κερδίσεις από μένα. Μάτια πάνω σου. Εγώ γιατί να το κάνω; Εγώ δεν έγλειφα ολόκληρη Acun. Θα έρθω σε σένα που με έφτυνες; Ρε ουστ» ακούγεται να λέει ο Φίλιππος σε κάποια από τα βίντεο που ανήρτησε.

 

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση