Επέτειος γάμου για Ζέτα Θεοδωροπούλου και Παναγιώτη Ταχτσίδη! Το μήνυμα και οι φωτογραφίες του ζευγαριού!

Επέτειος γάμου για τη Ζέτα Θεοδωροπούλου και τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη. Το ζευγάρι έκλεισε χθες τα τρία χρόνια έγγαμου βίου και το γιόρτασε βγαίνοντας έξω, αλλά και κόβοντας μια λαχταριστή τούρτα. Οι δυο τους έχουν έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Αφροδίτη και τον Κωνσταντίνο, ενώ σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους και το τρίτο τους παιδί.

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μοιράστηκε με τους followers της τις σκέψεις της για αυτά τα τρία χρόνια, αλλά και φωτογραφίες από τη βραδιά τους:

«Τη σβήσαμε και την τούρτα μας … Τρία χρόνια έγγαμου βίου, εσύ-εγώ-ΕΜΕΙΣ!
Μια γροθιά, όλοι μαζί, πάντα και παντού, σε όλα και για όλα! Γιατί ένα σπιτικό και ένας επιτυχημένος γάμος στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και ανταπόκριση, στο σεβασμό και την εκτίμηση, την καλή διάθεση και υπομονή και φυσικά τη δύναμη της πίστης σου να σε συνοδεύει καθημερινά κ να σε προστατεύει από καθετί κακό.

Τίποτα δε μας χαρίστηκε ή δε στρώθηκε με ροδοπέταλα… Το να είσαι γονείς και ανδρόγυνο, είναι ένας καθημερινός αγώνας να μπορείς να συνυπάρχεις και να ανταποκρίνεσαι ως μητέρα, σύζυγος αλλά και ταυτόχρονα να μην ξεχνάς πως είσαι και γυναίκα και φίλη και παρέα και ερωμένη του άντρα σου και όχι ΜΟΝΟ η μητέρα των παιδιών του…

Τρία χρόνια μετά, δηλώνω και είμαι ακόμα ερωτευμένη, κάθε συναίσθημα μου απλά δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και για εμένα η μεγάλη και σωστή οικογένεια είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Νιώθω ευγνώμων για ΟΛΑ και ευλογημένη για ό,τι ζώ! Ίσως για αυτό δεν ένιωσα ποτέ πως κάνω κάτι από αγγαρεία ή υποχρέωση ή απελπισία το να έχεις οικογένεια και σπιτικό παρά μόνο χαρά, ευτυχία και τεράστια ευγνωμοσύνη!

Εύχομαι χρόνια μας καλά έως τα βαθιά μας γεράματα γεμάτα υγεία και αγάπη και να μεγαλώσουμε παιδιά που θα γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία που θα μάθουν να δίνουν αγάπη και να δέχονται τόση όση ΕΜΕΙΣ και ακόμα περισσότερη!»

View this post on Instagram

Τη σβήσαμε και την τούρτα μας … Τρία χρόνια έγγαμου βίου,εσύ-εγώ-ΕΜΕΙΣ! Μια γροθιά,όλοι μαζί,πάντα και παντού,σε όλα και για όλα !Γιατί ένα σπιτικό και ένας επιτυχημένος γάμος στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη κ ανταπόκριση,στο σεβασμό και την εκτίμηση,την καλή διάθεση και υπομονή και φυσικά τη δύναμη της πίστης σου να σε συνοδεύει καθημερινά κ να σε προστατεύει από καθετί κακό. Τίποτα δε μας χαρίστηκε ή δε στρώθηκε με ροδοπέταλα.. Το να είσαι γονείς και ανδρόγυνο,είναι ένας καθημερινός αγώνας να μπορείς να συνυπάρχεις κ να ανταποκρίνεσαι ως μητέρα,σύζυγος αλλά και ταυτόχρονα να μην ξεχνάς πως είσαι και γυναίκα και φίλη και παρέα και ερωμένη του άντρα σου κ όχι ΜΟΝΟ η μητέρα των παιδιών του .. Τρία χρόνια μετά,δηλώνω κ είμαι ακόμα ερωτευμένη,κάθε συναίσθημα μου απλά δυναμώνει ολοένα και περισσότερο και για εμένα η μεγάλη κ σωστή οικογένεια είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα !Νιώθω ευγνώμων για ΟΛΑ κ ευλογημένη για ότι ζώ!Ισως για αυτό δεν ένιωσα ποτέ πως κάνω κάτι από αγγαρεία ή υποχρέωση ή απελπισία το να έχεις οικογένεια κ σπιτικό παρά μόνο χαρά,ευτυχία κ τεράστια ευγνωμοσύνη! Εύχομαι χρόνια μας καλά έως τα βαθιά μας γεράματα γεμάτα υγεία κ αγάπη κ να μεγαλώσουμε παιδιά που θα γίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία που θα μάθουν να δίνουν αγάπη κ να δέχονται τόση όση ΕΜΕΙΣ κ ακόμα περισσότερη!

A post shared by ZeTΛ TΛXT$IDI💍👰🏻👱🏼‍♂️💒👧🏼👶🏼🤰🏻🧿👑 (@lady_tachtsidi77) on Jun 26, 2019 at 8:43am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Αιμίλιος Χειλάκης: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε για την μπάσα φωνή του!

Κυριάκος Πελεκάνος: «Πριν δυο χρόνια έχασα τη μητέρα μου, τις τελευταίες της μέρες…»

Μαρία Κορινθίου: «Αυτή ήταν η πρώτη φορά που με είδε το παιδί μου να κλαίω…»

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση