Επέστρεψε ο καρκίνος στη Σάνεν Ντόχερτι; – Το αινιγματικό μήνυμα της ηθοποιού

Ένα αινιγματικό μήνυμα για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σάνεν Ντόχερτι. Η 46χρονη ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», αποκάλυψε πως οι τελευταίες της εξετάσεις βρήκαν «αυξημένους» δείκτες σε μια ανίχνευση όγκου.

Η ίδια ωστόσο ανέφερε ότι παραμένει αισιόδοξη και κάνει και πάλι τον απολογισμό της ζωής της. Συγκεκριμένα η Σάνεν Ντόχερτι ανέβασε μια selfie της στο Instagram, την οποία λίγες ώρες μετά διέγραψε και σχολίασε στην λεζάντα: «Εξετάσεις και αποτελέσματα. Η εξέταση ενός δείκτη βγήκε καλή. Η άλλη… αυξημένη. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνω κι άλλες εξετάσεις.

Αλλά ακόμη και μετά από αυτό, εγώ παραμένω αισιόδοξη και συνεχίζω τη ζωή μου. Σίγουρα βοηθά να θέτεις τα πράγματα σε μια προοπτική και να θυμάσαι ό,τι έμαθες από αυτό το ταξίδι του καρκίνου. Και κάποιες φορές, χρειάζεσαι την υπενθύμιση. Όπως έχω πει στο παρελθόν ο καρκίνος αλλάζει τη ζωή σου, με τρόπους που δεν φαντάζεσαι…».

Η αναρτσηση της Σανεν Ντοχερτι για τον καρκινο

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση