Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: “Δεν ήξεραν το όνομα μου, στον δρόμο με φώναζαν…”

Συνέντευξη στο περιοδικό Down Town παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του  “Λόγω τιμής” και έκανε μια αποκάλυψη σχετική με το παρελθόν.

«Το “Λόγω Τιμής” ήταν η πρώτη μεγάλη μου επιτυχία. Στον δρόμο με φώναζαν Τσίου, δεν ήξεραν το όνομα μου. Το ’96 έμενα στο Πεδίον του Άρεως και προσπαθούσα να δω αν θα έβγαινα οικονομικά. Θυμάμαι πως για τον καναπέ μου είχαν βάλει χρήματα όλοι μου οι φίλοι. Τα μέρη που έβγαινα ήταν το Εν Δελφοίς, που πήγαιναν οι ανερχόμενοι ηθοποιοί και το Μαντείο απέναντι, που πήγαιναν οι πιο καταξιωμένοι. Εμείς ως νέοι αντιλαμβανόμασταν τότε την καριέρα ως το να καταφέρεις να βρεθείς στο Μαντείο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για την ηλικία του, επισημαίνοντας: «Τότε, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι το να είσαι 49 είναι ακριβώς το ίδιο με το να είσαι 26. Το λέει και η ηρωίδα του Ρίτσου στη Σονάτα του Σεληνόφωτος: “Ούτε έχει σημασία που άσπρισαν τα μαλλιά μου, δεν είναι τούτο η λύπη μου, η λύπη μου είναι που δεν ασπρίζει και η καρδιά μου”. Τώρα ξέρω πως, είτε είσαι 26 είτε 49, υπάρχει κάτι μέσα σου, βαθιά στον πυρήνα σου, που δεν αλλάζει. Το κέντρο σου είναι πάντα το ίδιο. Αυτό συνειδητοποίησα τις πρώτες ημέρες των γυρισμάτων. Ότι ο πυρήνας, όχι μόνο ο δικός μου, αλλά και των άλλων παιδιών, έχει μείνει ίδιος με το 1996.», δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη:

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί 

MasterChef-Τελικός: Η στιγμή που οι συγγενείς των φιναλίστ “εισβάλλουν” στο πλατό! 

MasterChef-Τελικός: Τα αποτελέσματα για τη δοκιμασία στην Ισπανία και το μενού των έξι πιάτων! 

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση