Έλληνας ηθοποιός αποκάλυψε: “Λόγω καραντίνας σταματήσαμε τις διαδικασίες του διαζυγίου”

Συνέντευξη στην εκπομπή Pop Up και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή παραχώρησε γνωστός ηθοποιός και μεταξύ άλλων μίλησε στην προσωπική του ζωή.

Ο λόγος για τον Πέτρο Λαγούτηο οποίος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι λόγω του κορονοϊού, αλλά και στον εθισμό του στο τζόγο που τον ταλαιπώρησε στο παρελθόν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως οι διαδικασίες του διαζυγίου με τη Μυρτώ Αλικάκη σταμάτησαν, λόγω της καραντίνας.

“Η κατάσταση που ζούμε είναι ζοφερή. Έχω συναδέλφους και φίλους που είναι σε τραγική κατάσταση. Έχω βοηθήσει συνάδελφό μου που ήταν σε δύσκολη κατάσταση, αλλά δεν θέλω να τα λέω αυτά. Λόγω καραντίνας σταματήσαμε με τη Μυρτώ τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Είναι μια διαδικασία που δημιουργείται προοδευτικά. Όταν είσαι εθισμένος κάποια στιγμή πέφτεις και λες “δεν πάει άλλο”. Έμαθα πάρα πολλά μέσα από αυτή τη ιστορία, δυσκολεύτηκα, στριμώχτηκα, ζορίστηκα, πιέστηκα, αλλά αναγκάστηκα να με αντιμετωπίσω, να με αλλάξω και να με κάνω κάτι που σήμερα αισθάνομαι καλά.

Ότι κάνω μου αρέσει να πέφτω με τα μούτρα. Όταν ένας άνθρωπος είναι μέσα στον εθισμό, δεν διστάζει να εκτεθεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει τον εθισμό του. Για τη στιγμή που έπεσα πολύ χαμηλά δεν θέλω να μιλάω.”, είπε ο Πέτρος Λαγούτης. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Χρήστος Μακρίδης: “Ξέραμε ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνει έγκυος η γυναίκα μου” 

Τάσος Κωστής: Η σύζυγός του υποβλήθηκε σε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα 

Γιώργος Κατσινόπουλος: Όσα είπε για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μαυρίδη 

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση