Ελένη Μενεγάκη: Το ξεχωριστό μήνυμα της αρχισυντάκτριας της, Ελένης Γελαλή και η συγκινητική απάντηση της παρουσιάστριας

Είναι δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη 25 χρόνια και αποτελεί το στήριγμα της σε όλες τις στιγμές, καλές και κακές.

Ο λόγος για την αρχισυντάκτριά της, Ελένη Γελαλή, η οποία έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση για να ευχηθεί στην Ελένη Μενεγάκη, μετά την ανακοίνωση της παρουσιάστριας πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον Alpha και να απέχει από την τηλεόραση.

«Αυτή τη γιορτή μας θα τη θυμάμαι για πάντα…όπως και τα γέλια μας τις χαρές μας τις συγκινήσεις τις δυσκολίες τις ανατροπές τα αναπάντεχα τα ξαφνικά …θα θυμάμαι για πάντα πόσο με άλλαξες κ πόσα έμαθα από σένα!! Ελένη Μενεγάκη χρόνια μας πολλά❤❤❤❤Σε ευχαριστώ!!!🌹🌹🌹❤❤❤», έγραψε η Ελένη Γελαλή σε μια ανάρτηση της με πλήθος από φωτογραφίες της με την παρουσιάστρια μέσα από τα χρόνια της συνεργασίας τους.

Στην συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στην συνεργάτιδα της με λόγια που συγκινούν, ευχαριστώντας τη για όλα.

«Σ’ αγαπάω όπως ξέρεις ότι αγαπώ .. ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ! Σ ευχαριστώ που έμεινες δίπλα μου τα τελευταία 25 χρόνια ! Μαζί μεγαλώσαμε στην τηλεόραση … μάθαμε … κλάψαμε … γελάσαμε .. Σ ευχαριστώ Ελένη μου , στήριγμα μου, καρδιά μου», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Τεργιάκης: Το συγκινητικό μήνυμα για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη και η φωτογραφία τους!

Ελένη Μενεγάκη: Φορτισμένος ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της – «Τι ήταν αυτό στην γιορτή σου Ελένη;»

Νίκος Μουτσινάς: Η αντίδραση του στην ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη πως αποχωρεί από την τηλεόραση

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση