Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο της μετά την “εξαφάνιση” των εκπομπών της από το site του Alpha

Το πρωί της Παρασκευής έγινε γνωστό μέσα από το Πρω1νό πώς ο Alpha έχει… εξαφανίσει τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη από το site του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Παρτσώλης έκανε γνωστό πως δεν υπάρχουν πια οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη στο επίσημο site του Alpha. “Η σελίδα που ψάχνεται δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί.”, γράφει σελίδα όταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στο link με την εκπομπή “Ελένη”. 

Δείτε ΕΔΩ όσα αναφέρθηκαν στο Πρω1νό!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η “Ελένη” ήταν στο site του σταθμού μέχρι και τον Αύγουστο.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής σε ροζ χρώμα, στα πλαίσια εκστρατείας γνωστής εταιρείας καλλυντικών για τον καρκίνο του μαστού. Εκεί βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι Πρέσβειρα της εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού και το γεγονός της απουσίας του Alpha από την εκδήλωση προκάλεσε εντύπωση.

Το πρωί της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας, “M’ αρέσει να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια” και τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά. Κάποιοι θέλησαν να μάθουν και τι έχει συμβεί και γιατί έχουν κατέβει μόνο οι δικές της εκπομπές ενώ όλες οι άλλες υπάρχουν.

Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε τότε: “δεν χρειάζεται απάντηση … όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί !”.

Διαβάστε ακόμα:

Νάντια Μπουλέ: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

«Δεν θα επιστρέψω στις Άγριες Μέλισσες, αυτό είναι fake news»

Γιώργος Πατούλης: Η συγκινητική ανάρτηση μετά την κηδεία της μητέρας του

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση