Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Μελέτη!

Η Ελεονώρα Μελέτη το μεσημέρι της Πέμπτης (03/01) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκημε την οποία είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί δεν πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της, “Μαύρα Μεσάνυχτα”, αλλά και σε άλλα προγράμματα. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, νιώθει ότι δεν έχει κάτι άλλο να πει, γι’ αυτό και αποφεύγει τις συνεντεύξεις.

“Με καλούν πολλές φορές και σε ευχαριστώ για την πρόσκληση που μου έκανες στην αρχή της σεζόν. Σκέφτομαι όμως ότι ένας άνθρωπος σαν εμένα, που είναι τόσα πολλά χρόνια στην τηλεόραση και που έχουν ειπωθεί τόσα πολλά πράγματα, δεν έχει να πει κάτι άλλο. Δεν μπορώ να βρω κάτι πλέον που να μην ξέρει ο κόσμος για εμένα.Τις λίγες φορές που έχω πάει καλεσμένη σε εκπομπές, προσαρμόζομαι ακριβώς στην εκπομπή που πάω και δεν πηγαίνω ποτέ χωρίς να μπορώ να μιλήσω άνετα. (…) Ωραία το σκέφτομαι πολλές φορές και λέω… Τι θα έχουμε να πούμε; Αν έχω πάρα πολλά να πω, τότε έλα σπίτι μου να χωθούμε κάτω από τα ζεστά παπλώματα,”, εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η εξομολόγηση της Φαίης στο Πρω1νό: “Όταν βλέπω μήνυμα της τρομάζω”!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση