Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν»

Τροφή για σκέψη δίνει συνήθως μέσα από τις αναρτήσεις του ο Έκτορας Μποτρίνι, λέγοντας πάντα τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο chef θέλησε να επισημάνει μέσα από την τελευταία του ανάρτηση πως ό,τι και να κάνεις θα ακούσεις κριτικές, αλλά θα ήταν προτιμότερο ο καθένας να προσπαθήσει να «δημιουργήσει» τον εαυτό του.

«Αν είσαι αδύνατος, είσαι ανορεξικός, έχεις παραπάνω κιλά, πρέπει να χάσεις βάρος. Αν κάπνιζεις είσαι ναρκομανής. Αν πίνεις, είσαι αλκοολικός. Αν λες τη γνώμη σου, είσαι ανάγωγος. Αν δεν λες τίποτα, είσαι σνομπ. Αν είσαι κοινωνικός, Αν είσαι party animal. Αν μένεις σε μια άκρη κι αποστασιοποιείσαι, είσαι απροσάρμοστος.
Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν καταφέρουν να επιβιώσουν χωρίς να κρίνουν τους άλλους. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να «δημιουργήσουμε» τους εαυτούς μας. Γιατί είμαστε όλοι μας το καλύτερο που μπορούμε στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι που ονομάζεται ζωή», ανέφερε συγκεκριμένα ο Έκτορας Μποτρίνι στο μήνυμά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αν είσαι αδύνατος, είσαι ανορεξικός, έχεις παραπάνω κιλά, πρέπει να χάσεις βάρος. Αν κάπνιζεις είσαι ναρκομανής. Αν πίνεις, είσαι αλκοολικός. Αν λες τη γνώμη σου, είσαι ανάγωγος. Αν δεν λες τίποτα, είσαι σνομπ. Αν είσαι κοινωνικός, Αν είσαι party animal. Αν μένεις σε μια άκρη κι αποστασιοποιείσαι, είσαι απροσάρμοστος. Δεν είναι δυνατό να κάνεις το παραμικρό χωρίς να σε κριτικάρουν. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι άνθρωποι δεν καταφέρουν να επιβιώσουν χωρίς να κρίνουν τους άλλους. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να «δημιουργήσουμε» τους εαυτούς μας. Γιατί είμαστε όλοι μας το καλύτερο που μπορούμε στο ίδιο ακριβώς παιχνίδι που ονομάζεται ζωή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ettore Botrini (@ektorasbotrini.official) στις 31 Ιούλ, 2020 στις 7:27 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Αλιμπέρτη: Σπάνια φωτογραφία με τους δυο της γιους!

Φαίη: «Καλοκαίρι με την αγαπημένη μου παρέα»

Αποχωρεί από το My style rocks!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση