Διπλή εντυπωσιακή μεταμόρφωση στο Πρω1νό: Δείτε πόσο άλλαξαν μαμά και κόρη με τις θεραπείες των Figura!

H στήλη της μεταμόρφωσης στο Πρω1νό με τη Φαίη μας είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο αγαπημένες όλων σας. Στόχος της είναι να βοηθήσει όλες τις γυναίκες να αλλάξουν την εμφάνισή τους με τον πιο εύκολο τρόπο και εντυπωσιακό τρόπο. Την καθιερωμένη ημέρα της, την Παρασκευή, είδαμε μια ακόμα αλλαγή που ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή!

Είπαμε μία; Λάθος μας… Οι αλλαγές ήταν δυο. Συγκεκριμένα οι κυρίες Πόπη και Γωγώ Ζήση απευθύνθηκε στη Φαίη μας και την ομάδα της θέλοντας να ανανεωθούν, να βρουν πάλι τον εαυτό τους και να τραβήξουν ένα μεγάλο Χ σε όλα όσα τις ενοχλούσαν. Και φυσικά για ακόμα μια φορά όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Πώς όμως έφτασαν σε αυτό το αποτέλεσμα; Έχουμε όλες τις πληροφορίες για την καινούργια τους εικόνα. Πολύτιμος σύμμαχός τους ήταν τα Figura και οι δυο θεραπείες, Κρυολιπόλυση και Dermalift. Ας τις δούμε αναλυτικά.

Η Κρυολιπόλυση -cryolipolisis στα Figura Clinica είναι μια αποκλειστική μέθοδος αντιμετώπισης του τοπικού πάχους που συμβάλλει με τον πλέον ασφαλή τρόπο στην αποβολή του περιττού λίπους από το ανθρώπινο σώμα. Πρόκειται μια μοναδική ιατρική θεραπεία που «παγώνει» το λίπος και αποβάλλεται φυσικά από τον οργανισμό. Αναλυτικά εστιάζει στο συσσωρευμένο τοπικό πάχος σε κοιλιά, γλουτούς, πλαϊνά – περιφέρεια μέσης και βραχίονες. Διαβάστε τα χαρακτηριστικά της:

-Μη επεμβατική μέθοδος χωρίς χρόνο αποθεραπείας

-Ανώδυνη μέθοδος

-Ιδανική επιλογή για σωματογλυπτική

-Δεν προκαλεί βλάβες στους ιστούς περιφερειακά της υπό θεραπείας περιοχή.

Ας περάσουμε τώρα στο Dermalift, τη μη χειρουργική θεραπεία που δεν απαιτεί αναισθησία και εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης, βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας και αναζωογονεί το δέρμα δίνοντας του όψη και υφή νεανική. Με λίγα λόγια είναι μια θεραπεία που στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D φυσικό και σταδιακό χτίσιμο του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης εξαιρετική θεραπεία για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος. Αμέσως μετά από μία θεραπεία το αποτέλεσμα είναι ορατό και υπάρχει άμεση σύσφιξη, ενώ το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σταδιακά τους επόμενους 2-3 μήνες. Επίσης:

-Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες.

-Δεν επιφέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες και τις βλάβες που δύναται να προκαλέσουν άλλες τεχνικές για τη σύσφιξη του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα είναι ανώδυνη.

-Ο κύκλος εφαρμογών ολοκληρώνεται σε 3 μήνες και αφορά 6-8 συνεδρίες με ελάχιστο χρόνο μεταξύ των θεραπειών τις 10 ημέρες.

-Η διάρκειά της είναι 30 λεπτά

Δείτε τη μεταμόρφωση στο βίντεο που ακολουθεί και ακούστε όλα όσα έχει να σας πει ο κύριος Δημοσθένης Βαρσάμης για αδυνάτισμα και απώλεια κιλών: 

Για πληροφορίες καλέστε: Σύνταγμα, 210 3232325, Πεδίο Άρεως, 210 8228222, Θεσσαλονίκη, 23102 42429, Σέρρες 23210 63800

Και κάντε κλικ στο: www.figurabody.gr.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση