Δήμητρα Αλεξανδράκη: Δημοσίευσε το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή της (φωτό)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads και δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία από τη Μαδαγασκάρη. Η ίδια, έχοντας κάνει τα μαλλιά της πλεξούδες, έγραψε:

«Την Κυριακή που μας πέρασε, ένας όμορφος αλλά και δύσκολος κύκλος έκλεισε για μένα! Ήταν η ωραιότερη εμπειρία της ζωής μου, ούτε εγώ η ίδια δεν φανταζόμουν ότι θα μπορέσω να επιβιώσω κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες για τόσο χρονικό διάστημα!

Νιώθω ότι τα κατάφερα και τα κατάφερα χωρίς να αλλάξω χαρακτήρα, όπως αλλάζουν οι περισσότεροι στην πείνα και στη δίψα για το έπαθλο!

Πήρα πολλά μαθήματα από αυτό το ταξίδι, είδα άλλες εικόνες, γεύτηκα καινούργιες μυρωδιές/γεύσεις/ήχους αυτού του ευλογημένου τόπου, αλλά αυτό που με άγγιξε τόσο πολύ είναι αυτός ο λαός που παρά τη φτώχεια του είναι τόσο ευτυχισμένος, ζούν πραγματικά με το τίποτα και το χαμόγελο δε φεύγει από το πρόσωπό τους, αυτά τα μικρά πλασματάκια που θα χαρούν δίνοντάς τους μόνο ένα άδειο μπουκάλι νερό για να παίξουν!

Νιώθω τόσο ευλογημένη που έζησα όλο αυτό που με λόγια δεν μπορώ να το περιγράψω! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην παραγωγή και στον Ant1 για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ζήσω αυτό το υπέροχο ταξίδι!».

44862935_1066271313555746_6173014491565458778_n

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Δες το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και τα παιδάκια της μπροστά από αυτό (φωτό)

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση