Δεν φαντάζεσαι με ποιον Έλληνα τραγουδιστή θα συνεργαστεί ο Ίαν Στρατής

Ο Ίαν Στρατής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για το YFSF και για τη νέα του συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο νικητής του YFSF είπε για το παιχνίδι και τη νίκη του:

«Μου πήρε μόλις μία μέρα να απαντήσω θετικά. Ήταν ωραία εμπειρία και το διασκέδασα πραγματικά. Δεν το είδα ως δικαίωση “ΟΚ, δεν κέρδισα στο ΧFactor, θα κερδίσω σ’ αυτό”, δεν ξέρω αν το είδε ο κόσμος έτσι. Μου άρεσε ως concept, ήλπιζα ότι το buzzer θα μου δώσει τη δυνατότητα να μεταμορφωθώ σε κάποιους από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και σίγουρα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι συντηρείσαι με τον τρόπο αυτό κάπως στα πράγματα. Μέχρι να το ανακοινώσει η Μπεκατώρου, δεν πίστευα ότι θα είμαι εγώ ο νικητής. Ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρει η Κατερίνα Στικούδη, γιατί είχε μεγαλύτερο κοινό».

Τι δήλωσε ο Ίαν για τη συνεργασία του με τον Αργυρό;

«Γιατί, το περίμενα εγώ; Αν μου το έλεγες πριν από λίγα χρόνια, θα σε κοιτούσα έκπληκτος, αλλά μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι δεν είχα εκτιμήσει σωστά κάποιους καλλιτέχνες – τον Αργυρό, για παράδειγμα. Είδα απέναντί μου έναν τύπο με ωραίες ιδέες, χωρίς παρωπίδες και καθόλου κολλημένο στο μουσικό είδος που αυτός εκπροσωπεί. Άρα γιατί να παραμένω εγώ κολλημένος; Και μπορεί μέχρι πρότινος να μην ήμουν φαν του Αργυρού –και του κάθε Αργυρού–, αλλά φεύγοντας από το ραντεβού ξέρεις τι είπα; “Ωραίος τύπος!”. Έχουμε ήδη κανονίσει να παίξουμε μπάσκετ την επόμενη εβδομάδα!».

Διαβάστε ακόμα: Γιος γνωστού ηθοποιού εργάζεται ως τεχνικός στο θέατρο του Μάρκου Σεφερλή!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση