Δανάη Παππά: «Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα. Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο…»

Η Δάναη Παππά εξομολογείται στην Φανή Πλατσατούρα και στο περιοδικό People για όλα…

Νιώθεις ότι δεν ζεις όπως τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας σου; Που βγαίνουν έξω με παρέες, ξενυχτούν, φλερτάρουν.

Εγώ δεν έχω τον χρόνο να τα κάνω όλα αυτά και δεν σου κρύβω ότι όσο περνά ο καιρός γίνομαι σπιτόγατα. Όχι, η αλήθεια είναι πως δεν ζω όπως τα υπόλοιπα κορίτσια της ηλικίας μου. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, βρισκόμουν σε ένα συνεχές τρέξιμο. Σπάνια είχα χρόνο να απολαύσω έναν χαλαρό καφέ με τους φίλους μου. Βέβαια, μπορεί να κουράζομαι, να στερούμαι πράγματα ή να τσακώνομαι, αλλά γουστάρω πολύ τη δουλειά μου. Κι αυτό είναι το σημαντικό.

Για ποιον λόγο τσακώνεσαι συνήθως;

Όταν είσαι 12 ώρες την ημέρα στο γύρισμα με τους ίδιους ανθρώπους, λογικό δεν είναι και να τσακωθείς; Ουσιαστικά, είσαι περισσότερο χρόνο μαζί τους απ’ ό,τι με την ίδια σου την οικογένεια. Έτσι όμως σπάει λίγο και η ρουτίνα. Επίσης, γνωρίζεις καλύτερα τον άλλον, συνεπώς γνωρίζεις καλύτερα και τα δικά σου όρια.

Και, αν μη τι άλλο, δείχνει ότι έχεις γνώμη για τα πράγματα…

Έχω γνώμη και μου αρέσει να τη λέω ανοιχτά. Αν δεν νιώθω άνετα με κάτι πάνω στη δουλειά, θέλω να το εκφράζω για να γνωρίζει και ο άλλος με τι έρχομαι σε δύσκολη θέση. Το προτιμώ αυτό από το να γυρίζω το βράδυ στο σπίτι και να με πιάνουν τα ψυχοσωματικά και να μην ξέρω πού να πρωτοξεσπάσω.
Βγάζεις ψυχοσωματικά;

Λίγο πριν από το καλοκαίρι, είχα βγάλει πολλά σπυριά στο πρόσωπο. Ο λόγος ήταν αυτό που λέγαμε πριν, ότι είχα πιεστεί πολύ με τα γυρίσματα και εκδήλωσα το άγχος μου με αυτόν τον τρόπο. Φούντωσα, κυριολεκτικά, μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν πραγματικά μια άσχημη περίοδος για μένα. Το πρόσωπό μου έγινε αγνώριστο. Δεν ένιωθα ωραία να κυκλοφορήσω έξω ή να βγάλω ένα story στο Instagram. Ήμουν χάλια ψυχολογικά, αλλά μέσα από αυτή την περιπέτεια, έμαθα κάτι βασικό: Να βάζω τα όριά μου. Και σε όποιον αρέσει. Δεν θα φτάσω στο σημείο να χαλάσω την υγεία μου. Η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε δουλειά.

Είναι πάντα στο χέρι μας αυτό;

Όχι δεν μπορεί να γίνει εύκολα, ειδικά για μένα που είμαι ακόμη νέα στον χώρο. Και οι ρυθμοί αυτής της δουλειάς είναι πολύ γρήγοροι. Από την άλλη, έχω την αγωνία πώς αυτό θα μεταφραστεί. Δεν θέλω να βρεθεί κάποιος που να πει «Α, η Δανάη το καβάλησε!», γιατί δεν ισχύει αυτό. Έχω μεγαλώσει από το σπίτι μου με έναν τρόπο που και να ήθελα να το «καβαλήσω» δεν μπορώ. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου. Επίσης, ιδανικά θα ήθελα να βρω λίγο χρόνο μέσα σ΄αυτήν την έντονη καθημερινότητα να ξεκινήσω σπουδές θεάτρου. Θα μου άρεσε μελλοντικά να κάνω θέατρο.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκινεί η πρώτη του ανάρτηση μετά το χειρουργείο!

Λευτέρης Σουλτάτος: Η selfie με τη Βάσω Λασκαράκη και η μαντινάδα που ομολογεί τον έρωτα του!

Θοδωρής Αθερίδης: Θα λιώσετε με τη φωτογραφία που ταΐζει τον εγγονό του!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση