Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Η συγκατοίκηση με την Βίκυ Σταυροπούλου και η εξομολόγηση για τον βιολογικό πατέρα της Δανάης Μπάρκα

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είναι ο άνθρωπος που έχει μεγαλώσει την Δανάη Μπάρκα μαζί φυσικά με τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου, αφού οι δυο τους μετά το χωρισμό της ηθοποιού αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» όπου εξομολογήθηκε για την απόφαση ζωής που πήραν με την Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και πως διαχειρίστηκαν απέναντι στην Δανάη το ρόλο του βιολογικού πατέρα, ενός ανθρώπου με τον οποίο όλοι έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση. Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου», εκμυστηρεύτηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Ο Χρήστος Χαζηπαναγιώτης αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε μια στιγμή από το παρελθόν που υπήρξε κομβική στο πως μετέπειτα καθένας είχε το ρόλο του μέσα σε αυτή την διευρυμένη οικογένεια. «Υπάρχει μία στιγμή που την έχω πάντα στο μυαλό μου, δεν την έχουμε συζητήσει ποτέ με την Δανάη. Επιστρέφαμε από ένα πολύ ωραίο ταξίδι στο Πήλιο και μου λέει κάποια στιγμή η Δανάη στο αυτοκίνητο: «Χρήστο μπορώ να σε λέω μπαμπά»; Εγώ έπαθα ένα μικρό σοκ, ήταν μια πολύ ξαφνική ερώτηση που δεν περίμενα. Της είπα «Φυσικά και μπορείς να με λες, αν και ο μπαμπάς σου υπάρχει, ακόμα και αν με λες μπαμπά δεν αναιρεί ότι ο μπαμπάς σου υπάρχει. Μπορείς να με λες όπως θες». Ο Νώντας είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και έχουμε μια εξαιρετική σχέση».

Η Δανάη Μπάρκα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της καθώς αγαπά πολύ και τους δυο της μπαμπάδες και ανέφερε: «Είναι δύο μπαμπάδες μου, γιατί ο ένας είναι ο μπαμπάς μου το DNA μου, το παρελθόν μου… Ήταν σαν να έχω τρεις γονείς, δύο σπίτια, φίλους, ταξίδια».

Δείτε όλα όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε τα πρόσωπα που μπαίνουν στο «Καφέ της Χαράς»!

Τα σχόλια του Πρω1νού για τον άγριο τουρτοπόλεμο στο Bachelor: «Γελάς ή κλαις με αυτό που βλέπεις»;

Χώρισαν μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση