Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στο Fantasia!

Το περασμένο Σάββατο ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Αργυρού στο FANTASIA. Ύστερα από εννέα μήνες εμφανίσεων, παρουσιάζοντας  μια πρωτοποριακή εμπειρία  διασκέδασης βασισμένη σε μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών , ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποχαιρέτησε  το κοινό του που για εννέα μήνες τον τίμησε με την παρουσία του ,  χαρακτηρίζοντας το νυχτερινό κέντρο ως τον πιο δημοφιλή προορισμό διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα! 

Για ακόμη μια φορά θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για την στήριξη σας όλο αυτό  το διάστημα, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, καθώς και ένα τεράστιο ευχαριστώ στη διεύθυνση και το προσωπικό του FANTASIA. Άλλωστε μια επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα!”, ήταν τα λόγια του Κωνσταντίνου Αργυρού στο φινάλε των εμφανίσεων του.  

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει αποφασίσει ήδη ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, καθώς από την Παρασκευή 6 Μαρτίου θα εμφανίζεται στο Vogue Club της Θεσσαλονίκης. 

Διαβάστε ακόμη:

Just The 2 of Us: Αυτά είναι τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής! 

Masterchef: Δεν φαντάζεστε ποιος πρώην παίκτης επιστρέφει στον μαγειρικό διαγωνισμό!

Χάρης Βαρθακούρης: Η φωτογραφία με το συμβόλαιο του ΣΚΑΪ και το πρώτο μήνυμα του!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση