Αθηναΐς Νέγκα: Οι φωτογραφίες από την παραλία και το μήνυμα της για τη λεύκη από την οποία υποφέρει

Η Αθηναΐς Νέγκα συνηθίζει κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να μοιράζεται και κάποιες προσωπικές σκέψεις. Πριν λίγο καιρό η δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει πως ταλαιπωρείται από λεύκη.

Το καλοκαίρι που το σώμα μαυρίζει τα σημάδια της αυτοάνοσης πάθησης γίνονται εντονότερα και η δημοσιογράφος μοιράστηκε φωτογραφίες της από τη θάλασσα με μαγιό με αφορμή την παγκόσμια ημέρα λεύκης, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα σε όσους ταλαιπωρούνται από αυτή πως δεν είναι μόνοι.

«Φωτογραφίες σαν αυτές θέτουν ένα υπαρξιακό ερώτημα για όλη την ανθρωπότητα: Δεν είναι πραγματικά κρίμα που ο ANT1 εγκατέλειψε τον θεσμό των καλλιστείων για γυναίκες άνω των 40; Γιατί δεν γίνεται άμεση πικετοφορία για το θέμα; Το «μοντέλο» της φωτογραφίας μας, θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών. Το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθά στο αυθόρμητο ρούφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθάνε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο – λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φώτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα- την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαράτσι ή τέλος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα: «Τράβα με μια φυσική, να την βάλω στο insta!”

ΥΣ.. στα σοβαρά θέματα τώρα… Χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. Τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη. Δείτε φωτογραφίες και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι», ανέφερε η Αθηναΐς Νέγκα.

View this post on Instagram

Φωτογραφίες σαν αυτες θέτουν ένα υπαρξιακό ερώτημα για όλη την ανθρωπότητα :δεν είναι πραγματικά κριμα που ο Ant1 εγκατέλειψε τον θεσμό των καλλιστειων για γυναίκες άνω των 40 ;Γιατι δεν γίνεται άμεση πικετοφορία για το θέμα ; Το «μοντέλο» της φωτογραφίας μας ,θα μπορούσε να διαπρέψει στην μόδα μικρών ντόπιων και τίμιων βιοτεχνιών και να βασιλέψει σε πασαρέλες κατά μήκος μεγάλων επαρχιακών οδών .το παιδί που έχει βουτήξει σε κρύα θάλασσα και θέλει σαδιστική αγκαλιά βοηθα στο αυθόρμητο ρουφηγμα κοιλιάς, τα παιδιά πάντα βοηθανε στο να τους ρίχνεις το φταίξιμο που χαλάρωσε το μπράτσο -λίγο photoshop θα μπορούσε να βοηθήσει στα προβληματικά σημεία όμως την φωτο αυτή διακρίνει μια σπιτική ωμότητα-την έχουν τραβήξει αληθινοί παπαρατσι ή τελος πάντων ο σύζυγος που έχει μάθει να ανταποκρίνεται στο πρόσταγμα : «Τράβα με μιά φυσική, να την βάλω στο insta !” ΥΣ.. στα σοβαρά θέματα τώρα..χθες ήταν παγκόσμια μέρα λεύκης από την οποία υποφέρω. τα σημάδια ειδικά το καλοκαίρι που οι πάσχοντες μαυρίζουν γίνονται πιο έντονα και η ντροπή χειρότερη😔 δειτε φωτογραφίες #vitiligo #vitiligopride #worldvitiligoday και δείξτε τις σε ανθρώπους που πάσχουν ώστε να πάρουν κουράγιο και να πάψουν να νιώθουν μόνοι 🙂

A post shared by @ athinaisnega on Jun 26, 2019 at 8:57am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά!

Επέτειος γάμου για Ζέτα Θεοδωροπούλου και Παναγιώτη Ταχτσίδη! Το μήνυμα και οι φωτογραφίες του ζευγαριού!

Μαρία Ηλιάκη: Η φωτογραφία από το παρελθόν και ο τρόπος που της ευχήθηκε ο αγαπημένος της Στέλιος για τα γενέθλια της!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση