Άσπα Τσίνα: «Όταν είπα στον γιο μου ότι έχω καρκίνο μου είπε: «Μαμά, δεν θέλω να πεθάνεις»»

Η Άσπα Τσίνα έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε πρώτη φορά τη μάχη που δίνει με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, που ονομάζεται πολλαπλό μυέλωμα.

Η Άσπα Τσίνα τόνισε: «Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα ήμουν και χειρότερα. Πάω κάνω μια μαγνητική η οποία δείχνει συμπιεστικά κατάγματα σε συγκεκριμένους σπονδύλους. Αυτά τα κατάγματα δικαιολογούνται σε έναν άνθρωπο που έχει πάθει τροχαίο. Εκεί παθαίνω ένα σοκ γιατί εγώ δεν είχα πέσει ποτέ για να έχω τέτοια κατάγματα. Δεν μπορούσα να καθίσω, να πλυθώ, ένιωθα το σώμα μου διαλυμένο…»

Και πρόσθεσε: «Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα.»!

Και υπογράμμισε η Άσπα Τσίνα: «Στον γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα. Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει το παιδί αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Ενημέρωσα τη μητέρα μου αλλά και τον πρώην σύντροφό μου.»!

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση