Αποχώρησε η Μάγκυ Ταμπακάκη από το MasterChef: Η αμήχανη χειραψία με τους κριτές και τα κλάματα

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef υπήρξε μια ανατροπή, καθώς ο Γιώργος Φασιλής και Μάγκυ Ταμπακάκη χρειάστηκε να μαγειρέψουν δύο φορές. Αυτό έγινε μετά από απόφαση των κριτών, οι οποίοι δεν ικανοποιήθηκαν από το πρώτο τους πιάτο.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έδωσαν “μάχη” στην κουζίνα, με σκοπό να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η Μάγκυ Ταμπακάκη δεν τα πήγε τόσο καλά, γι’ αυτό και οι κριτές ανακοίνωσαν την αποχώρηση της. Η παίκτρια αρχικά ξέσπασε σε κλάματα και ανάφερε: «Το να ξέρω ότι ο μισός εξώστης με έχει ήδη για εκτός και ότι έχουν για εντός ένα άτομο το οποίο… Κακά τα ψέματα, εγώ έχω να δώσω πολλά περισσότερα εδώ μέσα από τον αντίπαλό μου. Οπότε, γιατί ρε Μάγκυ δεν το έκανες σήμερα; Γιατί; Αν με είχα απέναντί μου, θα με χαστούκιζα. Γιατί τους έδωσες αυτή τη χαρά; Να λένε “οκ, έξω η Μάγκυ, οπότε δύο θέσεις ελεύθερες στον τελικό”. Όχι, όχι… Η μία θέση του τελικού είναι καβατζωμένη και πρέπει να είμαι εγώ εκεί».

Στην συνέχεια μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής, τόνισε: «Δεν είχα κανένα συναίσθημα μέσα μου. Ήμουν άδεια! Οπότε, όταν είσαι άδεια, δεν μπορείς να νιώσεις ούτε χαρά, ούτε λύπη, ούτε θυμό. Είσαι απλά άδεια, δέχεσαι και αποχωρείς. Τους χαιρέτησα χωρίς συναίσθημα, μηχανικά, σαν ρομπότ. Το MasterChef με έχει πληγώσει κατά καιρούς πολύ. Οι κριτές σήμερα με πλήγωσαν. Πίστεψαν ότι άξιζε να περάσει ο Γιώργος, οπότε εντάξει… Νιώθω πληγωμένη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Η αναφορά του Στέλιου Κρητικού στην πρώην σύζυγο του-“Θέλω να την…”

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση