Απίστευτη αποκάλυψη από γνωστή Ελληνίδα: «Είμαι ανίκανη να χειριστώ τις ανθρώπινες σχέσεις»

Στο περιοδικό Gala μίλησε η Μανίνα Ζουμπουλάκη και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει μεταφράσει Άρλεκιν και έχει γράψει μερικά βιβλία που ήταν απλά….«σαβούρα».

Η ίδια αποκαλύπτει πως έχει αφόρητη ενέργεια και της αρέσει να μην κάθεται:

«Λες να είναι ο φόβος του θανάτου;Ένας λόγος που γράφω πάντως είναι και γιατί αδυνατώ να λύσω στη ζωή πρακτικά θέματα. Είμαι ανίκανη να χειριστώ τις ανθρώπινες σχέσεις. Αν μαλώσουμε δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Θα κάθομαι και θα σε κοιτάζω. Γι’ αυτό γράφω ιστορίες όπου εκεί τα χειρίζομαι όλα όπως πρέπει. Αν η ηρωίδα μου μαλώσει με τον φίλο της, θα του πει κάτι πολύ σπουδαίο, κάτι που εγώ δεν θα μπορούσα να εκστομίσω.

Ευτυχώς βέβαια που όλο αυτό μου πήγε καλά στη ζωή μου, και λεφτά έβγαλα, και χάρηκα, και πέρασα ωραία. Από τα 30 βιβλία που μετέφρασα, τα 25 ήταν πάρα πολύ καλά και έμαθα από αυτά. Τα 5 ήταν σαβούρα και το έκανα για τα χρήματα. Μετέ­φρασα και πολλά Αρλεκιν τη δεκαετία του ’80 και μου έλεγαν: “Μα καλά, Αρλεκιν;”. Γιατί όχι; Εγώ έμαθα από αυτά μια δομή ιστορίας που δεν μου τη δίδαξε κανείς. Τρελαίνομαι να μα­θαίνω καινούρια πράγματα».

Διαβάστε ακόμα: Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Έχασα πολλά λεφτά, πούλησα το μαγαζί μου…»

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαροσούλης: Διακοπές στο Μπαλί!

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Διακοπές στη Ρόδο για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση