Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν με νοιάζει αν γράφουν ότι πάχυνα…»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έδωσε συνέντευξη στο Secret και μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και τον ρόλο της στο ψυχολογικό θρίλερ «Δείπνο».

«Χτίζω τον ρόλο μου και αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Πρόκειται για μια γυναίκα-μητέρα, που αναγκάζεται να πάρει μια πάρα πολύ ακραία θέση στα πράγματα, επειδή ήρθαν έτσι τα γεγονότα. Και αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον για μένα, γιατί σε πρώτη ανάγνωση είπα ότι εγώ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο ποτέ, αλλά μετά, όσο περνάει το κείμενο και αν κάτσεις και το σκεφτείς περισσότερο, λες: “μήπως τελικά έκανα και εγώ ίο ίδιο;”».

«Είναι μια παράσταση που σίγουρα προβληματίζει. Αναγκαστικά σε οδηγεί το έργο στη θέση των τεσσάρων ηρώων. Ακόμα και η παράσταση να μην αρέσει, είμαι σίγουρη ότι φεύγοντας οι θεατές συζητάνε για το τι θα έκαναν..»

Θεωρεί ότι υπάρχει κοινό για όλα;

«Ο θεατής είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του και τις επιλογές του, όχι εμείς, οι ηθοποιοί. Ούτε οφείλουμε να τον εκπαιδεύσουμε. Δεν θεωρώ ότι αλλάζει το θέατρο θεσμικά, γιατί δεν αλλάζει η ποιότητα του κοινού. Το βασικό πρόβλημα είναι η υπερπληθώρα παραστάσεων. Υπάρχουν τόσες πολλές παραστάσεις στην Αθήνα, που είναι δυσανάλογο του τι αντέχουμε. Πράγ­μα που σημαίνει ότι πολλά θέατρα είναι πολύ μικρά, ηθοποιοί δεν πληρώνονται κ.τ.λ. Καλό θα είναι όλες οι παραστάσεις και όλες οι δουλειές να είναι επαγγελμα­τικές. Πάω, εργάζομαι, άρα πληρώνομαι!».

Τα πρόσωπα από ριάλιτι που δηλώνουν ηθοποιοί δεν την ενοχλούν;

«Δεν μου παίρνει εμένα κάποιος τη δου­λειά. Δεν είναι ότι αντί για μένα θα δουλέψει ποτέ μια κοπέλα από ριάλιτι. Εκπέμπουμε σε διαφορετικά πράγ­ματα. Αν θέλει κάποιος να δοκιμαστεί κάπου, ας το κά­νει. Με την ευθύνη του εαυτού του. Μπορεί να το κά­νει και να φάει ντομάτες, μπορεί να ακούσει πολλά. Για μένα, ένα χαρακτηριστικό του καλού ηθοποιού εί­ναι να είναι έξυπνος. Ικανός να αντιληφθεί τα πράγ­ματα με μια σχετική ταχύτητα, διαβασμένος συνολι­κά. Από μόνο του ίο ταλέντο δεν το πιστεύω. Πιστεύω στους ανθρώπους που κοπιάζουν, που είναι ταπεινοί, προσεκτικοί και ήσυχοι».

Δεν της αρέσει να κάνει αναρτήσεις και μόνο τις απαιτούμενες για τη δουλειά της.

«Πιέζω τον εαυ­τό μου να είμαι ενεργή, μου λένε “μπες και ανέβασε πράγματα”, αλλά δεν μου βγαίνει. Το ξέρω ότι χρειάζο­νται τα social media, αλλά πολλές φορές έχω σκεφτεί να τα κλείσω τελείως».

Πώς νιώθει για όσα γράφονται για εκείνη;

«Θα γραφτεί το ένα, θα γραφτεί το άλλο, δε με νοιάζει πλέον η γνώμη του καθενός. Ούτε αν γράφουν τι φοράω, αν πάχυνα, αν αδυνάτισα. Αυτό είναι το καλό του να μεγαλώνεις: αλλάζεις. Κάποτε ίσως με ενδιέφερε. Τώρα όχι».

Διαβάστε ακόμα: Η Βασιλική Μιλλούση άλλαξε look στα μαλλιά λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της

Αυτά είναι νέα! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το μωρό του;

Ο Liam Hemsworth χώρισε με τη Miley Cyrus και είναι ερωτευμένος με την…

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση