Αγγελική Δαλιάνη: Όλα όσα αποκάλυψε για την μεγάλη «Επιστροφή» της στην τηλεόραση

Η Αγγελική Δαλιάνη παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στην εφημερίδα «Secret».

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σύζυγό της, Μάνο Παπαγιάννη αλλά και στην πολυαναμενόμενη συμμετοχή της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Επιστροφή» .

«Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση παρόλο που είχα πει ότι δεν θα δουλέψω ούτε στο θέατρο φέτος… Όμως, τα σχέδια άλλαξαν, το αποφάσισα και χαίρομαι πολύ γι΄αυτό. Ήταν κάτι που με ιντριγκάρισε.

Γενικά την τηλεόραση την είχα βγάλει από το μυαλό μου. Ήθελα πολύ να αφοσιωθώ στην οικογένεια, ενώ δεν υπήρχε και κάτι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Δεν το κυνήγησα κιόλας, γιατί μετά το τέλος της σειράς (Μαρία η άσχημη) ένιωθα πλήρης και πίστευα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσω τότε.

Ο Μάνος είναι θετικός σε όποια απόφαση και αν πάρω. Είναι πάντα υποστηρικτικός στις αποφάσεις μου και συμβουλεύομαι και τη γνώμη του στα επαγγελματικά μου. Ανάμεσά μας υπάρχει θαυμασμός και σε ότι αφορά το επάγγελμα του ηθοποιού θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Γενικά, είμαστε άνθρωποι που τα βρίσκομαι πια. Έχουμε μεγαλώσει μαζί με τον Μάνο, είμαστε 16 χρόνια μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Δαλιάνη.

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση