Η Αθηνά Οικονομάκου στο Φεστιβάλ Καννών

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και φυσικά τα looks της άγγιζαν την τελειότητα από την κορυφή έως τα νύχια. Εμπνεύστηκε από τη γαλλική φινέτσα και εμείς δεν γινόταν να μην εντοπίσουμε κάποιες από τις όμορφες εμφανίσεις της. Η ηθοποιός περιποιείται πολύ τα μαλλιά της και αυτό φαίνεται από τις διαφορετικές της εμφανίσεις. Πέντε ημέρες, πέντε διαφορετικά χτενίσματα που μας δίνουν έμπνευση για να βγάλουμε την εβδομάδα μας καλοχτενισμένες.
Δευτέρα: Ξεκίνα την εβδομάδα σου με ένα boho χτένισμα με ελαφρείς κυματισμούς στις άκρες των μαλλιών σου. Σημαντική λεπτομέρεια το half up σου να είναι χαμηλά πιασμένο για να διατηρηθεί αυτή η retro ρομαντική αίσθηση.
Τρίτη: Διατήρησε αυτή την ανάλαφρη αίσθηση, δημιούργησε περισσότερους κυματισμούς στις άκρες για να δώσεις κίνηση και όγκο.
Τα χτενίσματα της Αθηνάς Οικονομάκου στις Κάννες
Τετάρτη: Χρησιμοποίησε ξηρό σαμπουάν για να απορροφηθεί η τυχόν λιπαρότητα που έχει δημιουργηθεί και κρέπαρε στη ρίζα. Ξεκίνησε τους κυματισμούς από πιο ψηλά και κράτα τη χωρίστρα στη μέση.
Τα χτενίσματα της Αθηνάς Οικονομάκου στις Κάννες
Πέμπτη: Flip hair! Ή με άλλα λόγια, κάνε την χωρίστρα σου όπως- όπως και ασ΄ την να σταθεί μοιραία στο πλάι. Θα προσδώσεις όγκο στη ρίζα και ένα ανεπιτήδευτο sexiness στην εμφάνιση σου.
Τα χτενίσματα της Αθηνάς Οικονομάκου στις Κάννες
Παρασκευή: Bun, bun she shot us down! Κλείσε την εβδομάδα με ένα επιβλητικό κότσο που θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.
Τα χτενίσματα της Αθηνάς Οικονομάκου στις Κάννες

Αφήστε μια απάντηση